Hyppää sisältöön

SurfAreena

SurfAreena on valtakunnallinen, senioreita opastavien vapaaehtoisten digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

SeniorSurf järjestää SurfAreenalla Vertaistukea opastajalta opastajalle -keskustelutilaisuuksia kerran kuukaudessa ajankohtaisista, digiopastajien toivomista aiheista. Tilaisuuksissa tavataan eri puolilla Suomea toimivia digiopastajia, jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta.

Tilaisuudet järjestetään Teamsissä ja ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi. Teamsiin osallistuminen onnistuu Teams-sovelluksen tai selaimen (parhaiten Edgen) kautta.

Seuraava SurfAreena

ma 9.10. 14.00 – 15.30 Facebook – monipuolinen ja turvallinen käyttö

Miten Facebook toimii tiedonhaun kanavana, miten etsiä ryhmiä, toimijoita tai tapahtumia? Entä miten julkaisuja voi jakaa tai millä tavalla voi osallistua keskusteluun? Voiko Facebookin kautta käydä kauppaa ja miten se tehdään turvallisesti. Käydään läpi myös Facebookin tärkeimmät asetukset ja muutamia tietoturvauhkia sekä tilin lopettamiseen liittyvät asiat.

Ilmoittaudu tapaamiseen tästä. Ilmoittauduttuasi saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Tulossa myöhemmin

pe 17.11. 10-11.30 Generatiivinen tekoäly – Anna-Mari Wallenberg

Menneitä tilaisuuksia ja materiaaleja

Muut palvelut opastajille

Keskustelua käydään myös Digiopastajien SeniorSurf -Facebook-ryhmässä.
Siellä digiopastajat pääsevät kysymään neuvoja ja jakamaan opastuskokemuksia sekä kuulevat mm. digiopastajia koskevista tilaisuuksista ja kyselyistä. Tervetuloa mukaan!

Voit myös tilata Digiopastajien uutiskirjeen, joka muistuttaa tulevista SurfAreena-tapahtumista ja jakaa ajankohtaista tietoa seniorien opastamisesta kiinnostuneille!

Anna palautetta

Kutsumme vapaaehtoiset ideoimaan ja antamaan palautetta vertaistapaamisista. Miten viimeksi onnistuimme? Mitä haluaisit seuraavaksi oppia ja miten? Missä asioissa tarvitset tukea tai jakaisit kokemuksia muiden kanssa? SurfAreena on teitä varten! Ole yhteydessä ja anna palautetta.

SurfAreena. Digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

Haku