Hyppää sisältöön

SurfAreena

SurfAreena on valtakunnallinen, senioreita opastavien vapaaehtoisten digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

SeniorSurf järjestää SurfAreenalla Vertaistukea opastajalta opastajalle -keskustelutilaisuuksia kerran kuukaudessa ajankohtaisista, digiopastajien toivomista aiheista. Tilaisuuksissa tavataan eri puolilla Suomea toimivia digiopastajia, jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta.

Tilaisuudet järjestetään Teamsissä ja ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi. Teamsiin osallistuminen onnistuu Teams-sovelluksen tai selaimen (parhaiten Edgen) kautta.

Seuraavat SurfAreena-tilaisuudet

Ma 18.3.2024 klo 10-11.30 Kuuluvuudet ja verkkoyhteydet

Niin matkapuhelinverkon kuin nettiyhteyksien kanssa voi toisinaan olla ongelmia. Kuuluvuus pätkii, nettisivut ja -sisällöt latautuvat hitaasti tai yhteys jopa katkeaa. Mistä nämä haasteet voivat johtua ja mitä ratkaisuvaihtoehtoja löytyy kuuluvuuden parantamiseksi niin kotona, mökillä kuin liikkeellä ollessa?

Tietoiskun pitävät DNA:n teknisen tuen palveluasiantuntijat. Tietoisku tallennetaan. Esitä kysymyksiä jo ennakkoon – 11.3. mennessä jätetyt kysymykset otetaan jo esityksessä huomioon. Tilaisuudessa myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi.
Tilaisuus pidetään Teamsissä!

Ke 10.4.2024 klo 14-16 Kansallinen dialogi Turvallisuudesta ja luottamuksesta

Mitä turvallisuus ja turvattomuus merkitsevät digitalisoituvan yhteiskunnan jäsenille ja kuinka voimme yhdessä lisätä luottamusta?

Huhtikuun SurfAreena on poikkeuksellisesti kaksi tuntinen ja se sisältää lyhyen jaloittelutauon.

Ilmoittautuminen tulossa pian!

Menneitä tilaisuuksia ja materiaaleja

Facebook-ryhmä ja uutiskirje

Keskustelua käydään myös Digiopastajien SeniorSurf -Facebook-ryhmässä.
Siellä digiopastajat pääsevät kysymään neuvoja ja jakamaan opastuskokemuksia sekä kuulevat mm. digiopastajia koskevista tilaisuuksista ja kyselyistä. Tervetuloa mukaan!

Voit myös tilata Digiopastajien uutiskirjeen, joka muistuttaa tulevista SurfAreena-tapahtumista ja jakaa ajankohtaista tietoa seniorien opastamisesta kiinnostuneille!

Piirroskuvassa työntekijä läppärin ääressä. Neljä opastajaa kuplissa, etäyhteyden päässä toisistaan.

Tutustu SeniorSurf-toiminnan tietosuojaselosteeseen.

Haku