Hyppää sisältöön

SurfAreena

SurfAreena on valtakunnallinen, senioreita opastavien vapaaehtoisten digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

SeniorSurf järjestää SurfAreenalla Vertaistukea opastajalta opastajalle -keskustelutilaisuuksia kerran kuukaudessa ajankohtaisista, digiopastajien toivomista aiheista. Tilaisuuksissa tavataan eri puolilla Suomea toimivia digiopastajia, jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta.

Tilaisuudet järjestetään Teamsissä ja ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi. Teamsiin osallistuminen onnistuu Teams-sovelluksen tai selaimen (parhaiten Edgen) kautta.

Seuraava SurfAreena

Kiitos kevätkaudesta ja hyvää kesää!

Tulossa syksyllä 2023

ke 13.9. klo 9.30-11 Romanssihuijaukset, Nettideittiturva-hanke

Kun verkkomaailmasta löytää itselleen romanttisen viestittelykaverin, on mahdollisuus heittäytyä rakkauden huumaan. Silti tilanteessa kannattaisi ehkä jarruttaa, sillä vuosittain suomalaiset häivät jopa 9 miljoonaa euroa niin sanottuihin rakkauspetoksiin.

Nettideittiturva-hanke tarjoaa tukea romanssihuijauksen kokijoille, tekijöille, heidän läheisilleen sekä ammattilaisille, jotka kohtaavat romanssihuijauksia. Tietoiskussa esitellään romanssihuijausten maailmaa ja hankkeen toimintaa.

ma 9.10. 14-15.30 aihe avoin
pe 17.11. 10-11.30 aihe avoin

Menneitä tilaisuuksia ja materiaaleja

Muut palvelut opastajille

Keskustelua käydään myös Digiopastajien SeniorSurf -Facebook-ryhmässä.
Siellä digiopastajat pääsevät kysymään neuvoja ja jakamaan opastuskokemuksia sekä kuulevat mm. digiopastajia koskevista tilaisuuksista ja kyselyistä. Tervetuloa mukaan!

Voit myös tilata Digiopastajien uutiskirjeen, joka muistuttaa tulevista SurfAreena-tapahtumista ja jakaa ajankohtaista tietoa seniorien opastamisesta kiinnostuneille!

Anna palautetta

Kutsumme vapaaehtoiset ideoimaan ja antamaan palautetta vertaistapaamisista. Miten viimeksi onnistuimme? Mitä haluaisit seuraavaksi oppia ja miten? Missä asioissa tarvitset tukea tai jakaisit kokemuksia muiden kanssa? SurfAreena on teitä varten! Ole yhteydessä ja anna palautetta.

SurfAreena. Digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

Haku