Hyppää sisältöön

SurfAreena

SurfAreena on valtakunnallinen, senioreita opastavien vapaaehtoisten digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

SeniorSurf järjestää SurfAreenalla Vertaistukea opastajalta opastajalle -keskustelutilaisuuksia kerran kuukaudessa ajankohtaisista, digiopastajien toivomista aiheista. Tilaisuuksissa tavataan eri puolilla Suomea toimivia digiopastajia, jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta. Lue kooste vuoden 2023 tapaamisista.

Olit sitten ensikertalainen tai konkari, ilmoittaudu mukaan! Saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi. Tilaisuuksia järjestetään vaihtelevasti Teamsissä tai Zoomissa.

Seuraavat SurfAreena-tilaisuudet

Ke 15.5.2024 Mitä kuuluu digiopastuksiin?

Kevään viimeisessä SurfAreenassa jutellaan digiopastuksista. Tule jakamaan omia opastuskokemuksia ja oppimaan samalla muilta. On aina kiinnostavaa kuulla yksilöllisiä tarinoita, minkälaisiin asioihin apuja on tarvittu, mikä vaikutus saadulla avulla on seniorin arkeen ja myös, miten opastaja on pulmat ratkaissut.

Alustuksessa SeniorSurfin työntekijät esittelevät seniorien digitaitoihin liittyviä aineistoja.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa! Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Menneet tilaisuudet ja materiaaleja

Facebook-ryhmä ja uutiskirje

Keskustelua käydään myös Digiopastajien SeniorSurf -Facebook-ryhmässä.
Siellä digiopastajat pääsevät kysymään neuvoja ja jakamaan opastuskokemuksia sekä kuulevat mm. digiopastajia koskevista tilaisuuksista ja kyselyistä. Tervetuloa mukaan!

Voit myös tilata Digiopastajien uutiskirjeen, joka muistuttaa tulevista SurfAreena-tapahtumista ja jakaa ajankohtaista tietoa seniorien opastamisesta kiinnostuneille!

Piirroskuvassa työntekijä läppärin ääressä. Neljä opastajaa kuplissa, etäyhteyden päässä toisistaan.

Tutustu SeniorSurf-toiminnan tietosuojaselosteeseen.

Haku