Hyppää sisältöön

SurfAreena

SurfAreena on valtakunnallinen, senioreita opastavien vapaaehtoisten digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

SeniorSurf järjestää SurfAreenalla Vertaistukea opastajalta opastajalle -keskustelutilaisuuksia kerran kuukaudessa ajankohtaisista, digiopastajien toivomista aiheista. Tilaisuuksissa tavataan eri puolilla Suomea toimivia digiopastajia, jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta.

Tilaisuudet järjestetään Teamsissä ja ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi kalenterimerkinnän sekä osallistumislinkin tilaisuuteen.

Seuraava SurfAreena

ke 15.2. klo 9.30-11 Valtakunnallinen etäopastuspalvelu senioreille

SeniorSurfin valtakunnallinen etäopastuspalvelu aukeaa maaliskuulla. SeniorSurf ottaa palvelun kautta vastaan seniorien etäopastuspyyntöjä ympäri Suomen, ja välittää ne eri organisaatioiden vertaisopastajille. Vapaaehtoiset voivat toimia palvelun kautta etäopastajina ja ottaa vastaan opastuspyyntöjä puhelimitse.

Mitä uutta SeniorSurfin etäopastus tuo seniorien digiopastuksen kentälle? Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä. Saat vahvistuksen ja osallistumislinkin Teamsiin sähköpostiisi.

Kevään 2023 muut SurfAreenat

pe 17.3. klo 9.30-11 aihe avoin
to 20.4. klo 13-14.30 aihe avoin
ma 15.5. klo 9.30-11 aihe avoin

Menneitä tilaisuuksia ja materiaaleja

Muut palvelut opastajille

Keskustelua käydään myös Digiopastajien SeniorSurf -Facebook-ryhmässä.
Siellä digiopastajat pääsevät kysymään neuvoja ja jakamaan opastuskokemuksia sekä kuulevat mm. digiopastajia koskevista tilaisuuksista ja kyselyistä. Tervetuloa mukaan!

Voit myös tilata Digiopastajien uutiskirjeen, joka muistuttaa tulevista SurfAreena-tapahtumista ja jakaa ajankohtaista tietoa seniorien opastamisesta kiinnostuneille!

Anna palautetta

Kutsumme vapaaehtoiset ideoimaan ja antamaan palautetta vertaistapaamisista. Miten viimeksi onnistuimme? Mitä haluaisit seuraavaksi oppia ja miten? Missä asioissa tarvitset tukea tai jakaisit kokemuksia muiden kanssa? SurfAreena on teitä varten! Ole yhteydessä ja anna palautetta.

SurfAreena. Digiopastajien kohtaamispaikka verkossa.

Haku