Hyppää sisältöön

Viestintää digiopastuksista

Viestintää digiopastuksista

Viestintä on yksi tärkeimmistä asioista tällä hetkellä digiopastusten kentällä. Digitukea on tarjolla monissa paikoin, mutta apua tarvitsevat seniorit eivät vielä tunne riittävästi digituen olemassa oloa. Viestintä on meidän kaikkien yhteistä tekemistä.

Viestintäkampanja Lappiin ja Kainuuseen

Loka-marraskuun vaihteessa teemme viestintäkampanjan Lapin ja Kainuun alueelle. Suorapostissa kannustamme senioreita hyödyntämään paikallisia digiopastuksia sekä SeniorSurfin etäopastuspalvelua. Samalla lähestymme myös paikallisia toimijoita, kuten mm. seniorijärjestöjä, seurakuntia ja hyvinvointialueita, samankaltaisella sisällöllä.

Nyt kannattaa Lapissa ja Kainuussa viestiä myös omista digiopastuspalveluista! Mitä useammasta tuutista tietoa tulee, sitä varmemmin seniorit saavat tietoa olemassa olevasta tuesta ja rohkenevat digiopastusten pariin.

Lähestymme Pohjois-Suomessa senioreita suorapostilla yhdessä Vanhustyön keskusliiton Vahvikelinjan (virkistävä puhelinlinja senioreille) kanssa.

Työpajoja viestinnän tueksi

Marraskuussa tulemme muutenkin suunnittelemaan lisää alueellisia digiopastusten viestintäkampanjoita yhdessä verkostojemme kanssa. Viestintää tullaan suunnittelemaan ainakin digiopastajien kanssa sekä SeniorSurf-verkostossa muiden toimijoiden kanssa.

(19.10.2023)

Haku