Hyppää sisältöön

SeniorSurf-verkosto

Hei seniorien digituen parissa työskentelevä! Tule mukaan SeniorSurf-verkostoon tekemään yhteistyötä, saamaan vertaistukea ja oppimaan uutta! Pysyt samalla kärryillä, mitä ajankohtaista muilla digitoimijoilla on meneillään. SeniorSurf-verkosto on digituen verkosto seniorien digituen ja digiosallisuuden kehittämiseen.

Verkosto on suunnattu kaikille seniorien digituen ja digiosallisuuden parissa toimiville työntekijöille tai vastaaville (digiopastajille on omat verkostonsa). Verkosto yhteiskehittää, suunnittelee, viestii ja vaikuttaa sekä jakaa osaamista ja käytäntöjä seniorien digitukeen liittyvissä asioissa. Toiminta pohjautuu vahvasti verkostomaiseen yhteistyöhön. Verkosto kokoontuu noin 4-6 kertaa vuodessa etänä.

Verkostoa koordinoi Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta. SeniorSurf tukee ikäihmisten hyvinvointia digitalisoituvassa yhteiskunnassa mm. tukemalla digiopastustoimintaa ja tuottamalla materiaalia opastuksen järjestäjien, digiopastajien sekä senioreiden käyttöön. Lisäksi SeniorSurf on vahva vaikuttaja ikäihmisten tarpeiden huomioimiseksi ja aseman turvaamiseksi.

Liity SeniorSurf-verkostoon tästä

Seuraavat verkoston tapaamiset Teamsissä:

  • keskiviikkona 28.8. klo 9.30-11.30
  • perjantaina 15.11. klo 9.30-11.30

Ilmoittautumislinkit lähetetään verkoston jäsenille lähempänä tapaamisia.
Edellisen tapaamisen (29.5.2024) muistion löydät täältä.

Tilastokuva SeniorSurf-verkostosta vuodelta 2023 (146 jäsentä, 5 tapaamista, 153 kohtaamista).

Tutustu SeniorSurf-verkoston tietosuojaselosteeseen.

Haku