Hyppää sisältöön

SeniorSurfin yritysyhteistyö

SeniorSurfilla on yrityskumppaneita, jotka haluavat auttaa ja tukea seniorien kanssa tehtävää digiosallisuustyötä. Tällä hetkellä SeniorSurfilla on kaksi tärkeää yrityskumppania, jotka kumpikin tukevat ja edistävät tekemäämme työtä.

DNA – Digitaalinen yhdenvertaisuus

DNA ja Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf ovat toimineet yhteistyössä vuodesta 2022 alkaen. Vuonna 2023 toteutimme yhteistyössä tutkimuksen Ikäihmisten kokemuksista operaattoreiden digilaitemyynnistä.

DNA ja Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf tekevät yhteistyötä seniorien digitaalisen yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Voit lukea yhteistyön sisällöistä lisää yhteistiedotteesta DNA:n sivuilta (10.1.2024). DNA on SeniorSurfin pääyritysyhteistyökumppani.

Google – Seniorien mediataidot

Google ja ja Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf aloittivat yhteistyön vuonna 2023 erityisesti seniorien mediataitojen tukemiseksi. Yhteistyön tuloksena mm. toteutimme kyselytutkimuksen seniorien mediataitoihin liittyen, tuotimme uudet keskustelukortit senioriryhmille, käänsimme digiopastustoiminnan tuki -aineistoa ruotsiksi ja englanniksi sekä teimme tehostettua viestintää.

Haku