Hyppää sisältöön

Etäkatsomoa järjestämässä

Etäkatsomoa järjestämässä

Erilaiset etätapahtumat, kuten etänä järjestettävät tietoiskut, liikunta- ja muut harrastusryhmät ovat lisänneet tapahtumatarjontaa ja tuoneet monia mielenkiintoisia tapahtumia lähemmäs ihmisiä.

Kaikilla ei kuitenkaan ole digitaalisia valmiuksia osallistua etätapahtumiin. Lisäksi moni haluaa tavata toisia kasvotusten ja osallistua tapahtumiin paikan päällä. Etäisyydet voivat kuitenkin olla pitkiä, eikä esiintyjiä löydy jokaiseen kohteeseen, joten miksei etätapahtumiakin voisi seurata yhdessä?

Katsomon voi järjestää vaikkapa kirjastossa, palvelukeskuksessa, asukastalossa tai yhdistyksen omissa tiloissa. Katsomoiden avulla järjestäjät tavoittavat lisää osallistujia ja paikalliset tahot voivat tarjota monipuolista sisältöä ryhmilleen.

Materiaalia etäkatsomoiden järjestämiseen

Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta ja Ikäinstituutin Voimaa etäjumpasta ovat tuottaneet yhteistyössä uutta materiaalia etäkatsomoiden järjestämiseen. Käytännönläheiset vinkit on suunnattu sekä etätapahtumien että paikallisten katsomoiden järjestäjille.

Nämä materiaalit sekä lisää ohjeita etätilaisuuksien järjestäjille ja osallistujille löytyy SeniorSurfin Etätilaisuudet-sivulta.

Kiitokset kommenteista materiaaliin Enter ry:lle.

(11.5.2023)

Haku