Hyppää sisältöön

SeniorSurf-päivä 4.10.2022

SeniorSurf-päivä 4.10.2022

SeniorSurf-päivän tarkoituksena on rohkaista ikääntyneitä ihmisiä tutustumaan digilaitteisiin ja -palveluihin sekä niiden tuomiin mahdollisuuksiin.

SeniorSurf-päivää on vietetty Suomessa vuodesta 2013 lähtien osana Vanhustyön keskusliiton koordinoimaa Vanhustenviikkoa. Virallinen teemapäivä on tiistai, mutta tapahtumia voi yhtä hyvin järjestää pitkin viikkoa tai vaikka ympäri vuoden!

Lue tarkemmin SeniorSurf-päivän syntyajoista ENTER ry:n julkaisemasta Ikinörtti-blogista.

Vuoden 2022 teemana on Yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Luontoelämykset voivat innostaa kokeilemaan digiä, toisaalta digi mahdollistaa luontoelämysten järjestämisen silloinkin, kun luontoon ei pääse lähtemään. SeniorSurf-päivää varten on nyt paljon luontoteemaisia ideoita hyödynnettäväksi!

Seniorien omat luontotarinat. Valmiita luontotarinoita kuunneltavaksi ja luettavaksi. Samalla voi katsella elämyksellisiä luontovideoita ja keskustella omista luontoon liittyvistä muistoista.

Luontoelämyksiä sohvalla. Mustikan poimintaa ja viljapellolla kävelyä etänä. Ohjeet toiminnallisen tuokion järjestämiseen sisältää myös linkit videoihin.

Vanhustyön keskusliiton järjestämät luontoaamut Vanhustenviikolla klo 9.00-9.30.
Muista ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä!

Loput ideat ja vinkit järjestelyihin SeniorSurf-päivän sivulta.

SeniorSurf-päivän logo

Haku