Hyppää sisältöön

Millaista digiopastusta sinä tahtoisit?

Millaista digiopastusta sinä tahtoisit?

Kaikilla meillä on välillä ongelmia internetin, puhelinten, tietokoneiden sekä muiden digilaitteiden ja -palveluiden kanssa. Silloin tarvitaan digitukea.

SeniorSurfin Ikädigituki järjestää syys-lokakuulla työpajoja yli 65-vuotiaille digituen käyttäjille uuden seniorien digiopastuspalvelun kehittämiseksi. Työpajoissa pohditaan yhdessä osallistujien kanssa, millaista on hyvä tuki digiasioissa, ja mistä hyvä opastuspalvelu rakentuu.

Tule kuulemaan lisää ja osallistu kanssamme uuden etäopastuspalvelun suunnitteluun! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta digituen vastaanottamisesta. Voit auttaa meitä esimerkiksi kertomalla: Millaisia digipulmia sinulla on ollut? Miten ne ovat selvinneet? Mistä olet saanut apua pulmiisi?

Kahden tunnin työpajat järjestetään syys-lokakuulla 2022 Helsingissä Vanhustyön keskusliiton toimistolla tai etäyhteyksin Microsoft Teamsilla. Työpajojen osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön, ja niiden ajankohdat sovitaan ilmoittautuneiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse 31.8. mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Emmaleena Niemi, koordinaattori

emmaleena.niemi@vtkl.fi, 050 571 4462

Mikä digiopastus?

Vapaaehtoiset vertaisopastajat ovat jo pitkään auttaneet senioreita digipulmissa, esimerkiksi kirjastoissa ympäri Suomen. Koronapandemian aikana myös tarve etäyhteyksin tapahtuvalle opastukselle on kasvanut.

Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminnassa kehitetään valtakunnallista ja maksutonta digiopastuspalvelua, jonka kautta seniorit saavat vapaaehtoisen digiopastajan tukea digilaitteiden ja -palveluiden käyttöön liittyvissä pulmissa.

Haku