Hyppää sisältöön

SeniorSurf-toiminnan johtava asiantuntija Liisa Tiainen on jäänyt eläkkeelle 1.3.2022

SeniorSurf-toiminnan johtava asiantuntija Liisa Tiainen on jäänyt eläkkeelle 1.3.2022

”On aika kiittää!

Ihmisen elämässä on monta muutoksen hetkeä. Osa tulee yllättäen, osaan voi ennakkoon varautua. On silti outoa, miten nopeasti eläkkeelle siirtymisen aika tulee eteen, vaikka päivämääränkin voi itse päättää. Siirryin eläkkeelle 1.3.2022 ja olin hyvin hämmästynyt, että nytkö ne työt tosiaan loppuivat.

Ihan hyvillä mielin lähden kuitenkin tätä uutta elämäntilannetta tutkimaan. On mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan ajatukseni muuttuvat, kun ikäihmisten asiat tulevat vielä lähemmäksi omaa elämää ja katson asioita eri suunnasta kuin työelämän aikana.

Suuret kiitokset kaikille teille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä Vanhustyön keskusliitossa työskennellessäni. Olen tavannut ihania ihmisiä, saanut tehdä mielenkiintoisia töitä ja kuulla koskettavia elämäntarinoita. Paljon olen oppinut ja paljon jää mukavaa muisteltavaa.

Oikein hyvää jatkoa kaikille! Kiitos teille, jotka edelleen teette töitä ikäihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Samalla, kun parannatte meidän seniorien elämänlaatua, luotte hyvää tulevaisuutta myös itsellenne!

Lämpimin terveisin
Liisa Tiainen”

(julkaistu 1.3.2022)

Haku